'A drop in the Ocean - An Ocean in a drop'. Video still: Maja Ingerselv

 

Når man træder ind i udstillingen Ghost Ocean af KKArtist Maja Ingerslev på KH7 smallspace, havner man midt i en undervandsverden. I loftet hænger det bølgende værk af papir Ghost Ocean, som med skygger på væggen får rummet til at smelte sammen med videoværket A drop in the Ocean - an Ocean in a drop, der optager hele den bagerste væg. 

Et Ægte Bord af Begitte Lynge Andersen og Marie Retpen

Da Danmark i foråret lukkede ned på grund af covid-19, er mange af landets påske- og forårsudstillinger blevet udskudt eller helt aflyst. Kunsthal Charlottenborg nåede dog at afvikle deres forårsudstilling, hvor værker af 70 kunstnere og kunstnergrupper blev vist fra d. 2. februar til d. 8. marts.

I september 2015, påbegyndte KKArtists Rytter & Rytter et kunstprojekt på Skelgårdsskolen i Kastrup. Over en periode på omkring en måned blev skolens elever inddraget fra start til slut i kunstprocessen, og fulgte med i udførelsen af et stort vægmaleri, som i dag pryder skolens gangareal. 

2019 markerede 60-året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Sydkorea. I denne anledning blev 15 markante værker af danske kunsthåndværkere og designere fremvist på Cheongju Craft Biennalen i udstillingen ’Crafted Matter,’ kurateret af Ditte Hammerstrøm. 

D. 12. april 2019 lancerede KKArtist Signe Klejs lysværket Zeitgeist i Kvindemuseet i Aarhus’ facadevinduer. Efter mørkets frembrud lyser værket op i forskellige farver, der bevæger sig over vinduerne i takt med den lokale vindhastighed. Som dagene bliver kortere, og vintermørket trænger på, er Zeitgeist nu i stigende grad tilgængeligt for Kvindemuseets forbipasserende. 

Underviser Henrik Troelsen og Knud Nordstrøm dag 1

 

Danske Billedkunstneres Fagforening (DBF) og KKArt afviklede i februar og marts et kursus i bronzestøbning. Kurset gennemgik forløbet fra voksarbejde til støbt bronze og gav deltagerne en indføring i de principper og forskellige processer, der skal til for at opnå et vellykket resultat.

Foto: Nils Arild

 

Peter Stuhr, KKArt-kunstner, har hentet Vesterhavets himmel ind i Varde By. Poul Erik Bechs Fond bestilte værket ”Himlen over Vesterhavet” i 2016. I oktober 2018 blev det afsløret. Bechs barndomsby er nu i besiddelse af landets største udendørs kunstværk af glas.

Yngve Riber, Land-art udstilling på Stige Ø

Land-art udstillingen ”Over havet under himlen” på Stige Ø var tilgængelig for offentligheden i seks måneder sidste år. Multikunstneren Yngve Riber, KKArt, var repræsenteret.

Pages