Underviser Henrik Troelsen og Knud Nordstrøm dag 1

 

Danske Billedkunstneres Fagforening (DBF) og KKArt afviklede i februar og marts et kursus i bronzestøbning. Kurset gennemgik forløbet fra voksarbejde til støbt bronze og gav deltagerne en indføring i de principper og forskellige processer, der skal til for at opnå et vellykket resultat.

Foto: Nils Arild

 

Peter Stuhr, KKArt-kunstner, har hentet Vesterhavets himmel ind i Varde By. Poul Erik Bechs Fond bestilte værket ”Himlen over Vesterhavet” i 2016. I oktober 2018 blev det afsløret. Bechs barndomsby er nu i besiddelse af landets største udendørs kunstværk af glas.

Yngve Riber, Land-art udstilling på Stige Ø

Land-art udstillingen ”Over havet under himlen” på Stige Ø var tilgængelig for offentligheden i seks måneder sidste år. Multikunstneren Yngve Riber, KKArt, var repræsenteret.

Isabel Berglund

KKArtist Isabel Berglund inviterede borgere fra seks stater i USA til strikke work-shops. Resultatet er blevet til store installationer sammensat af hundredevis af stykker strik. Ikke et hvilket som helst stykke, men en grundplan af det hjem, som hver enkelt borger bebor. Overskrifterne i Isabels store projekt var - og er - relationer, samhørighed og hjem.

Kunstneren selv under byen

 

KKArtist Bjørn Pierri Enevoldsens mission med sin sanseudstilling Krystalgrotten på Brandts er at få de besøgende til at miste orienteringen bare for en stund. Og efter en tur mellem grønne lianer, et møde med en by på hovedet, en stjernevæg og flydende glohed lava er det på sin plads her at tilføje: Mission completed.

 

KKArtist Camilla Haages er illustrator og animator. Hun brænder for at forklare alt det, der kun vanskeligt kan forklares med ord eller vises på film. En sådan opgave har hun netop lavet til projekt e-Patient i samarbejde med Odense Universitetshospital, og nye opgaver for hospitalet er på vej.

 

 

KKArtist Steffen Tast har netop sat punktum for sin udsmykning i det nybyggede ’Handelshuset’ ved Herningsholm Erhvervsskole i den nordlige del af Herning. Som tema valgte kunstneren ’Sort Sol’ som et symbol på kravet til den unge generation om at være omstillingsparate og opmærksomme.

 

 

Indtil nu er fem KKArtists repræsenteret i det nye galleri ’Rendezvous Artspace’, der, som navnet antyder, er et online udstillingsrum. Galleriets formål er først og fremmest at støbe en solid platform for unge, upcoming kunstnere – og selvfølgelig også at få kunsten ud i hjemmene.

Pages