KKART tilbyder uafhængig konsulentbistand og rådgivning vedrørende udsmykning og kunst i alt fra nybyggerier til restaureringsprojekter. Vi tager os gerne af projektstyringen fra A – Z.

 

Ordnede forhold når din virksomhed skal købe kunst og udsmykke

Vi skaber solide rammer for både dig og kunstneren, som du vil samarbejde med. Hos KKART fokuserer kunstnerne på at skabe kunst, imens vi varetager de bureaukratiske opgaver, der følger med. Det betyder at KKART tager sig af udarbejdelse af kontrakter, holder styr på Skat og moms, sørger for forsikring og sparring.

 

Kunstnere på forsvarlige vilkår

Kunstnere i KKART er ansat på lønmodtagervilkår så de får de rettigheder, der hører med. KKART er ejet af medlemsorganisationen KUFA – Kunstnernes Fagforening, der netop arbejder for kunstnernes vilkår.

 

Brug kunsten

Kunst er en samfundsmæssig ressource der styrker fællesskaber, åndelig dannelse og livskvalitet hos landets borgere. Kunstnere kan bistå i udvikling og nytænkning i erhvervsmæssige sammenhænge, når samtidens problemstillinger skal løses.

 

Vores kunstrådgiver

Misja Thirslund Krenchel: Kunstrådgiver og billedkunstner. Yder kunstfaglig rådgivning og proces-facilitering på højt faglige niveau om kunst i bebyggede miljøer og offentlige rum.

 

 

Kontakt:

Tlf.: 66 17 97 58

E-mail: kontor@kk-art.dk

Scroll