Vi er KKART

Vi præsenterer her vores kunstnere og medarbejdere.

Viser 255 resultater

BilledkunstDesignInstallationKeramikSkulptur

Aage Arbjerg

Aage Arbjergs kunstneriske virke har to yderpunkter: det traditionelle og det undersøgende og eksperimenterende. Hans udtryk er analogt, på grund af alder. I maleriet er det lys og form der er i spil.

Han laver også projekter, der nærmer sig det performative.

Aage har løst opgaver i form af udsmykninger, og rådgivning mht. farvesætning.

Han arbejder kunstnerisk socialt udfra Bauhaus, kort fortalt.

Adda Djørup

Forfatter Adda Djørup.

Agnete Deibjerg-Kristensen

BilledkunstFotografi

Alen Aligrudic

Alen Aligrudic arbejder hovedsageligt med fotografi. Gennem objektivet formår han at indfange et bredt spektrum af emner, der materialiserer sig i de forandringer, der kan aflæses i urbane landskaber og kulturelle udtryk.

Derudover inkorporerer han også tekst og sproglige elementer i sine værker, undertiden i rollen som antydninger til deres fortolkning. Alen Aligrudic værker præsenterer ofte en konfrontation mellem det normative og “det andet”, samtidig med at forholdet mellem dem udforskes og afdækkes.

Video

Alice Topsøe-Jensen

Amia Miang

Anders Bülow Christensen

Fotografi

Anders Clausen

Anders Clausen er optaget af motivet bag billedet. De forhåndsantagelser man som fotograf tænker i, uden at tænke over det. Fremfor at reproducere, bestræber Anders sig på at være bevidst om, at identificere og nuancere etablerede sociale kategorier. For eksempel om hjemløse, handicappede eller flygtninge. Anders’ ambition er at udfordre de klichéer vi tænker i og skabe konstruktive dagsordensættende historier.

Anders Elberling

Anders Jønsson Tamberg

Andrea Vibe Kilde

AudioBilledkunstInstallationPerformanceSkulptur

Andreas Oxenvad

Andreas Oxenvad arbejder som ansvarlig utopist, stræbende efter at stille bedre spørgsmål i jagten på et mere sanseligt og poetisk samfund.
Andreas snakker med sten i forskellige projekter og arbejder pt på en efterfølger til audiowalken “Money & Magic / Sans For Finans” i samarbejde med organisationen “Rethinking Economics Norway”, og driver projektet Spikersuppa Lydgalleri.

12 af 255 resultater

Scroll