KURSUS: MODELLERING I FIBERBETON AFLYST PGA SYGDOM

Kurset er aflyst på grund af sygdom!!!

Kurset vil være baseret på de erfaringer jeg har gjort med fiberbeton gennem 25 år

Fiberbeton eller fiberarmeret formmørtel er et materiale, som indenfor rimelige økonomiske rammer sætter dig i stand til at udføre skulpturer i større formater. Det er plastisk at arbejde med, og opbygget rigtigt er det meget vejrbestandigt og robust, og det kan indfarves ved at tilsætte farvepigmenter i mørtelblandingen.

Jeg vil fokusere på at anvende fiberbetonen som et modelleringsmateriale, dvs. at materialet modelleres op med murskeer og spartler over en kerne af forskellige materialer. Hvilken kerne man vælger, afhænger af form og størrelse på skulpturen.

Under kursusforløbet vil vi gennemløbe en proces, der strækker sig fra modelbearbejdning, opbygning af kerne, modellering, armering, indfarvning, pudsning og overfladebeskyttelse.

Øvrig info: 

Kursusdeltagerne skal i forvejen have en forestilling om en skulptur de vil udføre, og det er derfor vigtigt at medbringe en eller flere modeller, som man kunne tænke sig at udføre under kursusforløbet. Man skal også være forberedt på transport af det færdige arbejde umiddelbart efter kurset, evt. trailer, afhængigt ar skulpturens størrelse.

 

Materialeomkostninger vil i høj grad afhænge af det personlige projekts størrelse og volumen, så det kan strække sig fra 500 kr. og opefter.

Vi vil arbejde med den færdigblandede formmørtel EAC3V fra Gazelle, et materiale enhver vil kunne bearbejde med hjælp fra en kraftig boremaskine og et ”piskeris”.

 

Under kurset vil det være muligt at leje sig ind på gæsteværelse på Hollufgård.

 

Deltagerantal max. 8

Kursusperiode: 24-28 april

Alle dage kl. 9-16

Kursussted: Gæsteatelier Hollufgård 

Pris: 2.400kr + materialer

 

Deltagerne skal selv medbringe:

Murerredskaberne …

Nogle mindre spartler

En kraftig hobbykniv eller skarp kniv

Tegneblok, millimeterpapir, lineal og målebånd / tommestok.

Materialer, som vil kunne købes på stedet:

Fiberbeton, Finpuds, Farvepigmenter,Trådvæv, Polystyren, Armeringsjern, Betonforsegler, Glasvæv, Spande, Plastik

 

På  hjemmesiden www.erlingtingkaer.dk vil det være muligt at se eksempler på udsmykninger. Evt. spørgsmål kan stilles til Kontoret eller til mig på tlf. 21968062